Πετρέλαιο θέρμανσης

 
Η Best Therm στο Μαρούσι, εμπορεύεται πετρέλαιο θέρμανσης εγγυημένης ποιότητας και στη καλύτερη τιμή της αγοράς! Άμεση παράδοση σε όλη την Αττική!

Καλέστε μας τώρα!
+302106136224 - +302155603180 - +306980985843
 
 
 
 
 
 
 
 
Προμήθεια πετρελαίου από την εταιρεία
 
 
 
Shell Πετρέλαιο Θέρμανσης
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Best Therm, αναλαμβάνει επίσης καθάρισμα και συντήρηση δεξαμενών πετρελαίου θέρμανσης.

* Η παράδοση πετρελαίου τη Κυριακή, γίνεται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 
 
Πετρέλαιο θέρμανσης
έως 6 άτοκες δόσεις.
 
 
 
Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες!
 
 
 
 
 
Διαχείριση Κτηρίων Best Therm
 

Συμβουλές παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης

 


 
Οι ειδικοί της Best Therm σας δίνουν χρήσιμες συμβουλές παραλαβής πετρελαίου, με αξιόπιστη μέθοδο μέτρησης, την προμέτρηση - επιμέτρηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
Μετρήστε τη στάθμη της δεξαμενής σας με χρήση μεταλλικού, άκαμπτου μέτρου ή βέργας μέτρησης, από τον πυθμένα της δεξαμενής μέχρι πάνω. Πραγματοποιήστε προμέτρηση και επιμέτρηση, από το ίδιο σημείο της δεξαμενής. Στην επιμέτρηση αναμένετε 2-3 λεπτά, προκειμένου η επιφάνεια του πετρελαίου να σταθεροποιηθεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
Κατά την προμέτρηση και επιμέτρηση από τους ειδικούς, να είστε παρόντες, ώστε να εξασφαλίσετε ότι τα αποτελέσματα θα καταγραφούν, όπως ορίζουν οι αγορανομικές διατάξεις, στο δελτίο αποστολής που θα σας παραδώσει ο μεταφορέας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Χρησιμοποιήστε το μετρητή δεξαμενής, μόνο ως συμπληρωματικό τρόπο μέτρησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
Δώστε μεγάλη σημασία στην τιμή, την ποιότητα και αξιοπιστία του πετρελαίου που σας παραδίδεται και ενημερωθείτε για τις διαδικασίες ελέγχου που τηρούνται στον προμηθευτή σας, από ειδικούς ελεγκτές.
 
 
 
 
 
 
 
 
Να είστε παρόντες στη διαδικασία καθαρισμού της δεξαμενής πετρελαίου, ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες μεγάλης ποσότητας του ιζήματος στον πυθμένα της.
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπολογίστε την ακριβή διάσταση της δεξαμενής σας και βεβαιωθείτε ότι τα τοιχώματά της παραμένουν κάθετα και ο πυθμένας οριζόντιος, λόγω του ότι σε περίπτωση παραμόρφωσης της δεξαμενής, θα λαμβάνουμε μεγαλύτερη ποσότητα πετρελαίου από αυτήν που μετράμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε περίπτωση πλαστικών δεξαμενών, λόγω μη σταθερότητας στο σχήμα τους, η μέτρηση με τη ράβδο ή το μέτρο δεν ενδείκνυται. Φροντίστε ώστε να υπάρχει από τον κατασκευαστή διαβάθμιση του όγκου σε πλαϊνό δείκτη.